autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne, Supe de legume

Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2017

Ingrediente
1 kg ciuperci, 200 gr naut fiert (ca sa fiarba mai repede si sa iasa toxinele din naut, se pune la inmuiat in apa calduta cu o ligurita de bicarbonat, apoi il fierb cam 20 min, la oala minune), 200 gr afumatura, 1 ceasca smantana, 1 ceasca coniac, sare, piper, marar, patrunjel, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe nautul si se scurge de apa.

Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai lasa putin la foc pana se evapora alcoolul.

Se adauga apa si se pune la fiert impreuna cu jumatate din cantitatea de naut.

Cealalta parte de naut impreuna cu smantana se paseaza cu blenderul si se adauga in supa.

La final, se pune patrunjelul si mararul tocat fin.



Eu servesc supa cu crutoane de paine pe care le ung cu un amestec de unt, patrunjel tocat fin, parmezan ras si putin usturoi pe care le dau la cuptor cam 5 minute.



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume cu gogosar murat

Supa crema de legume cu gogosar murat

Supa crema: - legumele se curata, spala si apoi taie in bucatele mai mari - se pun la fiert cu

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de fasole verde

Supa de fasole verde

Se curata zarzavatul si se pune morcovul la calit. Se adauga celelalte legume impreuna cu fasolea,

12 voturi    3 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 200 gr naut fiert (ca sa fiarba mai repede si sa iasa toxinele din naut
  • se pune la inmuiat in apa calduta cu o ligurita de bicarbonat
  • apoi il fierb cam 20 min
  • la oala minune)
  • 200 gr afumatura
  • 1 ceasca smantana
  • 1 ceasca coniac
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

12 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

2 voturi    1 comentariu
40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu taitei de casa