autor:

Eileen

» » Supe de legume

Supa crema de ciuperci cu nuci

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2011

Ingrediente
60g unt, O ceapa mica tocata, O telina rasa, Un praz tocat, 400g ciuperci, 3 linguri faina, 200ml lapte, 50ml vin alb, 460ml supa pui, 100g smantana, O mana patrunjel, 100g nuci pisate, Crutoane, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incinge untul; se adauga legumele si nuca prajita putin inainte si se amesteca 5 minute, la foc mediu.
Se adauga faina, laptele, supa si vinul. Se pune piper si sare, dar atentie, gustati inainte, poate fi suficient sarata de la supa de pui. Se lasa 35 de minute la foc mediu, pana s-au fiert legumele.
Cand s-a facut crema, se adauga smantana si se da la robot pana iese o pasta fina.
Se serveste cu patrunjel si crutoane. Puteti pune nuci deasupra dupa gust. Este absolut delicioasa!
Crutoanele se fac astfel:
Taiati cateva felii de paine mai veche, cam de 2 zile, in cubulete. Puneti-le intr-o tava si ungeti cu o pensula cu ulei, sare, piper, pe ambele parti. Dati la cuptorul incins la 200 de grade si lasati 10 minute sau pana devin aurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de telina

Supa de telina

Curatam si spalam telina si morcovul.Se taie in cuburi marunte, apoi taiem si tijele si pastram frunzele.

1 vot    0 comentarii
2h
Supe de legume
SUPA - CREMA DE SPARANGHEL

SUPA - CREMA DE SPARANGHEL

Sparanghelul se curata, se spala si se taie in bucati mari. Se opresc cateva capete cu floare , care

6 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2014

    Am mai spus ma scoti din impas,azi o voi face,dar nu voi folosi supa de pui ci apa pentru ca-mi place sa simt gustul de ciperci si nu de pui.Multumesc.

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 30 martie 2013

    Interesant!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    Cred ca are un gust sublim yumi,yumi, imi place . Felicitari !

    • delicious flavours

      delicious flavours (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2011

      gustos si ca de obicei f frumos prezentat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Am mai spus ma scoti din impas,azi o voi face,dar nu voi folosi supa de pui ci apa pentru ca-mi place sa simt gustul de ciperci si nu de pui.Multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu fructe Supa crema de dovleac cu fructe

Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba de oua cu zer