Supa crema de conopida

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de conopida

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 dovlocei
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • frunze de telina
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • condimente
  • un praf de nucsoara

Mod de preparare

Calim ceapa dupa care adaugam morcovul ras si apoi celelalte legume taiate potrivit. Conopida o desfacem buchetele si o lasam in apa cu sare si otet. O spalam si o adaugam in oala.. Cand sunt fierte legumele le strecuram, oprim cateva buchetele pentru decor, restul le pasam si le adaugam inapoi in zeama ramasa. Taiem cubulete o paine mai veche, o stropim cu unt topim si o dam putin la cuptor. Servim cu patrunjel, crutoane si conopida oprita. O alta varianta ar mai fi sa pasati trei sferturi din legume si restul lasate intregi. Mai puteti drege supita cu 2-3 linguri de zeama de lamaie amestecata cu 100 ml smantana, o lingura de faina si un galbenus de ou. Se pun cateva linguri de supa peste amestec dupa care se adauga in oala, nu se mai fierbe pentru ca se taie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise