Ceapa, telina si pastarnacul se calesc in unt. Se adauga faina , se continua calirea , dupa care se adauga buchetelele de conopida si supa de oase.
Se lasa sa fiarba . Cand conopida si legumele au fiert se paseaza, se introduc din nou in supa si se lasa sa fiarba in continuare. Se amesteca galbenusurile cu laptele si se introduc in vasul cu supa, amestecand continuu.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii