autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa- crema de conopida

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
conopida, unt, ceapa, faina, sare, telina si pastarnac radacina, apa, oase, lapte, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, telina si pastarnacul se calesc in unt. Se adauga faina , se continua calirea , dupa care se adauga buchetelele de conopida si supa de oase.
Se lasa sa fiarba . Cand conopida si legumele au fiert se paseaza, se introduc din nou in supa si se lasa sa fiarba in continuare. Se amesteca galbenusurile cu laptele si se introduc in vasul cu supa, amestecand continuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa- crema de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de conopida cu lapte de migdale

Supa crema de conopida cu lapte de migdale

Nu stiu cum e la voi, dar la mine in casa este destul de racoare, iar in perioada asta corpul mi-a

6 voturi    3 comentarii
15 min
Supe de legume
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Este de departe cea mai fina supa crema pe care am preparat-o. Un pic dulce, cremoasa, coriandrul

7 voturi    5 comentarii
25 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de mazare