Topim untul intr-o oala. Adaugam ceapa si morcovul si le calim.
Intr-o oala punem la fiert supa de pui cu conopida taiata in buchete mai mari, dar nu foarte mari. Adaugam legumele calite. Lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Amestecam faina cu smantana, astfel incat sa nu se formeze cocoloase, apoi o turnam in supa. Asezonam cu sare, piper si nucsoara.
Amestecam bine si lasam pe foc pana compozitia se ingroasa putin. Luam de pe foc oala cu supa de conopida, presaram patrunjel proaspat tocat si servim.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii