Supa crema de conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de conopida

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 ceapa medie tocata marunt
  • 1 morcov ras – prin razatoarea cu gauri mici
  • 1 conopida mica
  • 600 ml supa de pui
  • 40 g faina
  • 120 g smantana de gatit
  • patrunjel
  • 1 varf cutit nucsoara macinata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Topim untul intr-o oala. Adaugam ceapa si morcovul si le calim.

Intr-o oala punem la fiert supa de pui cu conopida taiata in buchete mai mari, dar nu foarte mari. Adaugam legumele calite. Lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Amestecam faina cu smantana, astfel incat sa nu se formeze cocoloase, apoi o turnam in supa. Asezonam cu sare, piper si nucsoara.

Amestecam bine si lasam pe foc pana compozitia se ingroasa putin. Luam de pe foc oala cu supa de conopida, presaram patrunjel proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor