autor:

www.divainbucatarie.ro

» » Supe de legume

Supa crema de conopida

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 septembrie 2011

Ingrediente
50 g unt, 1 ceapa medie tocata marunt, 1 morcov ras – prin razatoarea cu gauri mici, 1 conopida mica, 600 ml supa de pui, 40 g faina, 120 g smantana de gatit, patrunjel, 1 varf cutit nucsoara macinata, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Topim untul intr-o oala. Adaugam ceapa si morcovul si le calim.

Intr-o oala punem la fiert supa de pui cu conopida taiata in buchete mai mari, dar nu foarte mari. Adaugam legumele calite. Lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Amestecam faina cu smantana, astfel incat sa nu se formeze cocoloase, apoi o turnam in supa. Asezonam cu sare, piper si nucsoara.

Amestecam bine si lasam pe foc pana compozitia se ingroasa putin. Luam de pe foc oala cu supa de conopida, presaram patrunjel proaspat tocat si servim.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de conopida cu focaccia de casa

Supa crema de conopida cu focaccia de casa

Astazi am testat supa crema de conopida si focaccia de casa. Reteta pe care urmeaza sa v-o prezint

0 voturi    2 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa Crema de Conopida

Supa Crema de Conopida

Pasul 1 Pregatim aragazul si o oala in care vom fierbe legumele. Punem in oala laptele si conopida.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2014

    Multumesc pentru reteta,cred ca este foarte buna,sa vedem.

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2011

    Wow!! Ador supele crema, ador conopida!! Arata minunat!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 ceapa medie tocata marunt
  • 1 morcov ras – prin razatoarea cu gauri mici
  • 1 conopida mica
  • 600 ml supa de pui
  • 40 g faina
  • 120 g smantana de gatit
  • patrunjel
  • 1 varf cutit nucsoara macinata
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

28 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

46 voturi    19 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Multumesc pentru reteta,cred ca este foarte buna,sa vedem.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de fasole galbena Ciorba de fasole galbena

Pentru că este sezonul legumelor proaspete de tot felul, am ales să pregătesc o ciorbă de fasole galbenă, cu dovlecel. Se curăță

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie

Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apoi si radacina de patrunjel feliute.

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cruda de telina