Într-o cratiță încăpătoare căliți ceapa cu un cub de unt. Când devine sticloasă, adăugați foaia de dafin, crenguța de mărar și țelina curățată și tăiată cuburi. Adăugați din supa de legume cât să acoperiți țelina și lăsați-o să fiearbă la foc potrivit.
Când s-a fiert, scoateți foaia de dafin și cu ajutorul blenderului de mână tocați țelina până când obțineți o pastă. Adăugați celălalt cub de unt, smântâna, condimentele și restul de supă și amestecați pentru omogenizare.
În farfurie adăugați puțină șunculiță rumenită și serviți cu crutoane.
Poftă bună!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii