1. In primul rand lasam fasolea la hidratat aproximativ 12 ore. Ideal ar fi sa si schimbam apa in care stau macar o data.
2. Punem fasolea, 3 catei de usturoi, apa si frunzele de salvie in oala noastra Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital. Setam temperatura aparatului Crock-Pot pe HIGH si gatim timp de 4 ore.
3. Intre timp, punem cateii de usturoi ramasi pe o folie de aluminiu, ii stropim cu uleiul de masline si presaram putina sare. Ii facem pachetel si ii bagam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute. Cand s-au rumenit ii scoatem din cuptor si ii lasam sa se raceasca pana e gata fasolea.
4. Cand s-a fiert fasolea, o scurgem (dar pastram lichidul) si o transferam intr-un blender. Adaugam usturoiul copt, sare, piper alb si blenduim bine. Completam cu lichidul pastrat pana ajungem la consistenta dorita.
5. Decoram cu frunze de salvie si cateva feliute de usturoi copt (noi am pastrat un catel de usturoi).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii