autor:

Delicii

» » , Slow Cooking, Supe de legume

Supa crema de fasole cu usturoi copt la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Autor: Delicii (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Delicii (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2016

Ingrediente
500g fasole alba, 1 capatana de usturoi, 8 cani cu apa, 8 frunze de salvie + cateva pentru decor, 2 linguri ulei de masline, sare, piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 4h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. In primul rand lasam fasolea la hidratat aproximativ 12 ore. Ideal ar fi sa si schimbam apa in care stau macar o data.



2. Punem fasolea, 3 catei de usturoi, apa si frunzele de salvie in oala noastra Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital. Setam temperatura aparatului Crock-Pot pe HIGH si gatim timp de 4 ore.



3. Intre timp, punem cateii de usturoi ramasi pe o folie de aluminiu, ii stropim cu uleiul de masline si presaram putina sare. Ii facem pachetel si ii bagam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute. Cand s-au rumenit ii scoatem din cuptor si ii lasam sa se raceasca pana e gata fasolea.



4. Cand s-a fiert fasolea, o scurgem (dar pastram lichidul) si o transferam intr-un blender. Adaugam usturoiul copt, sare, piper alb si blenduim bine. Completam cu lichidul pastrat pana ajungem la consistenta dorita.



5. Decoram cu frunze de salvie si cateva feliute de usturoi copt (noi am pastrat un catel de usturoi).
1. In primul rand lasam fasolea la hidratat aproximativ 12 ore. Ideal ar fi sa si schimbam apa in care stau macar o data. 2.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de fasole cu usturoi copt la Slow Cooker Crock-Pot – de post" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Slow Cooking
Chiftelute „orientale”, in sos rosu

Chiftelute „orientale”, in sos rosu

Amesteca carnea de vita cu praful de curry, chimionul, scortisoara, cimbru uscat, ceapa rasa si oul

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Slow Cooking
Melcisori cu fructe de padure

Melcisori cu fructe de padure

Pentru aceasta reteta am folosit aparatul Crock Pot, despre care v-am mai povestit ca e noul meu

3 voturi    0 comentarii
3h
Slow Cooking

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

4h 20 min

Ingrediente

  • 500g fasole alba
  • 1 capatana de usturoi
  • 8 cani cu apa
  • 8 frunze de salvie + cateva pentru decor
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb

Raporteaza reteta

Retete
de Delicii
Budinca de orez cu cocos la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Budinca de orez cu cocos la Slow Cooker Crock-Pot – de post

1. Punem in oala noastra Crock-Pot orezul, laptele de cocos, laptele de migdale, esenta de vanilie,

0 voturi    0 comentarii
2h
Delicii de post de la bloggeri
Supa de legume la slow cooker Crock-Pot

Supa de legume la slow cooker Crock-Pot

Punem toate ingredientele in aparatul Crock-Pot (mai putin fasolea alba). Legumele ar trebui sa fie

0 voturi    0 comentarii
6h
Slow Cooking
Supa de cartofi dulci la slow cooker Crock-Pot – de post

Supa de cartofi dulci la slow cooker Crock-Pot – de post

1. Punem in oala noastra Crock-Pot cartofii curatati si tocati cubulete, ceapa tocata, telina, usturoiul,

2 voturi    2 comentarii
5h
Retete de post
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa cu taitei Supa cu taitei

Taiem pieptul de pui bucatele mici si il punem la fiert, in apa rece cu sare. Spalam legumele. Taiem telina, ceapa si pastarnac marunt.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de urzici Supa crema de urzici

In vasul cu ulei, se pun legumele curatate, spalate, taiate cuburi, leurda cu cozile taiate, spalata si taiata marunt, urzicile curatate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe