Punem intr-o oala sau cratita mai adanca la prajit usturoiul putin sfaramat in untul amestecat cu 3 linguri ulei de masline. Cand usturoiul e aurit adaugam celelalte legume (afara de fasole) taiate in cuburi potrivite la calit, 3-4 min. Dupa care adaugam cubul de vita, jumatate conserva de fasole si apa ferbinte cat sa acopere legumele si lasam sa fiarba la foc domol 15-20 min. Mixam bine legumele cu mixerul si adaugam apa ferbinte in functie decat de cremoasa vrem sa iasa supa. Punem restul de fasole, sofranul de india sau curry, piper macinat si daca e nevoie sare si mai lasam la foc redus 10 min. Tragem de pe foc adaugam restul de ulei de masline, amestecam punem capacul si lasam 5 min. sa odihneasca. Aceasta supa se poate servi cu crutoane. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii