Se alege fasolea, se spala si se lasa la inmuiat in apa rece 8-10 ore, dupa care se pune la foc. Dupa cateva clocote, se schimba apa cu alta fierbinte (2 litri), adaugandu-se zarzavatul curatat si spalat (intreg). Cand fasolea e fiarta, se trece impreuna cu legumele prin sita. In alt vas, se incinge untdelemnul, se toarna piureul, se da in cateva clocote si se adauga zeama in care au fiert fasolea si zarzavatul. Se potriveste de sare si de piper si se adauga verdeata tocata fin. Se serveste cu crutoane de paine prajita sau cu salata de ceapa de apa (taiata fin si amestecata cu untdelemn, otet si putina boia).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii