autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa-crema de fasole uscata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 300 g fasole alba uscata, , 2 cartofi, , 1 fir de praz, , 1 ceapa alba, , 1 radacina de telina, , 1 radacina mare de morcov, , 1 radacina de pastarnac si 1 de patrunjel, , 100 ml untdelemn, , sare, , piper, , patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se alege fasolea, se spala si se lasa la inmuiat in apa rece 8-10 ore, dupa care se pune la foc. Dupa cateva clocote, se schimba apa cu alta fierbinte (2 litri), adaugandu-se zarzavatul curatat si spalat (intreg). Cand fasolea e fiarta, se trece impreuna cu legumele prin sita. In alt vas, se incinge untdelemnul, se toarna piureul, se da in cateva clocote si se adauga zeama in care au fiert fasolea si zarzavatul. Se potriveste de sare si de piper si se adauga verdeata tocata fin. Se serveste cu crutoane de paine prajita sau cu salata de ceapa de apa (taiata fin si amestecata cu untdelemn, otet si putina boia).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de galuste

Supa de galuste

Intr-o cratita cu putin ulei se adauga ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul gras spalate si taiate

18 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de urzici

Supa crema de urzici

Se curata fiecare varf de urzica,rupand numai frunzulitele apoi se spala in mai multe ape,intr-o

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 300 g fasole alba uscata
  • 2 cartofi
  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa alba
  • 1 radacina de telina
  • 1 radacina mare de morcov
  • 1 radacina de pastarnac si 1 de patrunjel
  • 100 ml untdelemn
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare