autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa crema de gris

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
2 morcovi, patrunjel, telina, ceapa, o cedasca lapte, o cescuta gris, un ou, smintina, 50 gr unt, 2 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara o supa de legume. Se strecoara, se indeparteaza legumele si in dupa se adauga grisul in ploaie, amestecind bine, dupa care se lasa la fiert 15-20 min . Se adauga laptele fierbinte, untul si oul batut cu 3 linguri de smintina. Dupa ce da in clocot se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de gris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de dovleac si portocale

Supa crema de dovleac si portocale

Dovleacul se taie in patratele mai mari, ceapa si ghimbirul in patratele mici Portocala se cojeste

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Rulouri de piept de pui cu cartofi

Rulouri de piept de pui cu cartofi

Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati

24 voturi    13 comentarii
2h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate

Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de legume si ardei copt Supa crema de legume si ardei copt

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu galusti-pentru pitici sanatosi