Se curata si se dau la fiert legumele cu putina sare si cu dafinul, se fierb pana se inmoaie telina, se lasa la racit ,dupa ce s-au racit se paseaza in blender, se caleste faina in unt se stinge cu zeama in care au fiert legumele si se adauga legumele pasate si zaharul, se adauga putin otet (dupa gust), se sareaza si pipareaza dupa gust.Se poate servi cu crutoane de paine sau cu fulgi de porumb

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii