Se curata si se dau la fiert legumele cu putina sare si cu dafinul, se fierb pana se inmoaie telina, se lasa la racit ,dupa ce s-au racit se paseaza in blender, se caleste faina in unt se stinge cu zeama in care au fiert legumele si se adauga legumele pasate si zaharul, se adauga putin otet (dupa gust), se sareaza si pipareaza dupa gust.Se poate servi cu crutoane de paine sau cu fulgi de porumb
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii