Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul unei spatule si se pun intr-un vas. Zeama in care au fiert o pastram.
Legumele se impart in portii mici si se piseaza cu ajutorul blender-ului sau mixer-ului de mana. Daca folositi blender pe langa legume este nevoie si de un polonic de zeama pt a se pisa mai bine.
Dupa ce toate legumele au fost pisate, se adauga zeama in functie de cat de groasa doriti sa fie supa. Se pune din nou la fiert si se adauga sare/vegeta si piperul.
Se serveste calda cu crutoane de paine!
Pofta buna! :)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii