Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul unei spatule si se pun intr-un vas. Zeama in care au fiert o pastram.
Legumele se impart in portii mici si se piseaza cu ajutorul blender-ului sau mixer-ului de mana. Daca folositi blender pe langa legume este nevoie si de un polonic de zeama pt a se pisa mai bine.
Dupa ce toate legumele au fost pisate, se adauga zeama in functie de cat de groasa doriti sa fie supa. Se pune din nou la fiert si se adauga sare/vegeta si piperul.
Se serveste calda cu crutoane de paine!
Pofta buna! :)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii