Fie că e vară și o supă răcoritoare ne prinde întotdeauna bine, fie că mai vrem să scăpăm de vreo două-trei kilograme, supele de legume sunt pe cât de delicioase, pe-atât de simplu de preparat.
Azi am făcut o supă mai altfel. O delicioasă supă cremă de legume cu crutoane din pâine de secară și cubulețe de sfeclă roșie coaptă.
După cum am spus și mai sus, această supă se prepară foarte ușor.
Fierbem legumele în apă fără sare. Când sunt fierte le strecurăm, le punem într-un castron, adăugăm sarea și rozmarinul și le tocăm cu ajutorul blender-ului de mână. Peste pasta obținută adăugăm supa de pui neapărat caldă și amestecăm până când totul devine o compoziție de o consistență cremoasă.
Serviți această supă cu bucățele de sfeclă roșie coaptă care poate fi un excelent înlocuitor al cărnii.
Pont: Dacă nu aveți supă de pui se poate pregăti și cu apă adăugând un cub concentrat pentru supă și o linguriță de unt, însă eu recomand varianta mai sănătoasă.
Poftă bună! :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii