autor:

mihaela cecilia

» » Supe de legume

SUPA CREMA DE LEGUME

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
3 cartofi, 2 morcovi mari, 1 radacina patrunjel, 1 radacina pastarnac, 2 cepe medii, 1 dovlecel, 150g telina, 1 ardei gras, 1 gulie, 1 cutie de rosii in bulion, 2 linguri ulei de orez, patrunjel proaspat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert, intregi, in 3 litri de apa. Pentru inceput se pun la fiert radacinoasele, pentru ca fierb mai greu, iar dupa 15 minute se adauga cartofii si dovlecelul. Dupa ce s-au fiert legumele foarte bine, se scot din oala si se paseaza cu blenderul pana devin o pasta cremoasa. Se adauga apoi rosiile in bulion si se continua pasarea, adaugandu-se treptat supa in care au fiert legumele. Pasta de legume se pune din nou la fiert adaugandu-se sare si ulei.Se lasa pe foc cam 10 minute dupa care se adauga patrunjelul tocat marunt.Se serveste fierbinte , cu crutoane din paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA CREMA DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa crema de legume si crutoane de pui

Supa crema de legume si crutoane de pui

Se fierbe carnea in 5 litri de apa 45 de minute apoi se scoate si se taie cubulete. In zeama de pui

7 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Este o supa foarte buna si foarte revigoranta, pentru sanatate,felicitari.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Asa pregatesc si eu supa crema de legume,pt cei mai las legumele intregi,pt cei mici pasate,si adaug parmezan !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Eu pregatesc supa-crema de legume tot timpul anului,combin legumele si zarzavaturile.Este minunata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 2 morcovi mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 cepe medii
  • 1 dovlecel
  • 150g telina
  • 1 ardei gras
  • 1 gulie
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 2 linguri ulei de orez
  • patrunjel proaspat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de conopida cu lapte de migdale