Se taie toate legumele cubulete si se pun la fiert, cu vegeta si uleiul.
Painea se taie cubulete si se baga la cuptor pana se rumenesc, cand se scot din cuptor se adauga untul peste ele sa se topeasca.
Dupa ce se fierb legumele se scurg de zeama si se paseaza, punand treptat zeama scursa.
Se serveste cu smantana si crutoane.
Pofta buna
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii