autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supă cremă de legume

Autor: Alexandru (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandru (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
- o ceapă, , - un cartof, , - un ardei gras, , - un morcov, , - o frunză de țelină, , - un dovlecel, , - patru roșii (fie mai puține, fie mai multe), , - verdeață (mărar, pătrunjel și sau leuștean), , - puțin ulei, , - Delicat și Borș Magic

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se spală și se pregătesc legumele (ceapa, morcovul, dovlecelul, cartoful, ardeiul gras, frunza de țelină) apoi se toacă mărunt (cât mai mărunt) sau se folosește robotul de bucătărie (cel mai bine). În oală (cratiță) se pune puțin ulei, puțină apă, se presară sare (nu prea multă) și se adaugă tot ce am pregătit mai devreme. Se călesc legumele apoi se adaugă apa și se lasă la fiert. După ce au fiert cât de cât se presară Delicatul.



Spre sfârșit se mai presară puțin Delicat și se adaugă roșiile tocate mărunt. Se lasă în continuare la fiert. La sfârșit se adaugă o linguriță de Borș Magic, se stinge focul și se adaugă verdeața mărunțită.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume cu ghimbir

Supa crema de legume cu ghimbir

Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert impreuna cu ghimbirul ras, in apa cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • - o ceapă
  • - un cartof
  • - un ardei gras
  • - un morcov
  • - o frunză de țelină
  • - un dovlecel
  • - patru roșii (fie mai puține
  • fie mai multe)
  • - verdeață (mărar
  • pătrunjel și sau leuștean)
  • - puțin ulei
  • - Delicat și Borș Magic

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir