Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina sare si 10 ml ulei. Dupa 25 minute se adauga zaharul, se lasa sa se racoreasca putin si se mixeaza cu un blender (vezi video).
Separat puneti la clocotit laptele cu concentratul, untul, apoi amestecati energic cu un tel si faina pana se omogenizeaza. Turnati laptele peste supa, dregeti gustul de sare si piper. Adaugati patrunjel tocat.
Taiati painea cubulete si puneti-le la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul de masline pana devin aurii pe toate partile, apoi condimentati-le cu piper, paprika iute, cimbru si chili.
Puneti in supiera supa fierbinte, de corati cu o frunzulita de patrunjel si serviti-o cu crutoanele picante.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii