Supa crema de legume cu gogosar murat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de legume cu gogosar murat

Ingrediente

  • Pentru supa: 3 morcovi, 1 ardei rosu gras, 2 pastranaci, 1 ceapa, 1 gogosar murat, 2 cartofi, 3 linguri de smantana, verdeata pentru servire, sare, piper
  • Pentru crutoane: felii de paine, ulei de masline, sare

Mod de preparare

Supa crema:

- legumele se curata, spala si apoi taie in bucatele mai mari

- se pun la fiert cu sare (cartofii si ardeiul recomand a se pune la fiert dupa 15-20min, deoarece se fierb mai repede decat morcovii)

- dupa ce sunt fierte se strecoara si sunt lasate la racit

- apa in care au fiert legumele sa ve folosi pentru a oferi consitenta dorita supei

- dupa ce legumele sau racit acestea sunt pasate impreuna cu smantana si gogosarul

- se va adauga sare si piper dupa gust

- totodata se adauga zeama in care au fiert legumele pana se ajunge la consistenta dorita

Crutoanele de paine:

- feliile de paine sunt taiate in bucatele mici

- apoi se pun intr-o tava si sunt stropite dupa gust cu ulei de masline

- se pune sare

- se amesteca bucatele bine in tava pentru a se imbiba bine uleiul si sare

- apoi se baga in cuptorul preincalzit la foc moderat timp de 15min

Se serveste dupa gust rece sau calda, iar pentru aspect si aroma se pot adauga frunze de patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt
Vinete umplute cu carne

Vinete umplute cu carne

Reteta de vinete umplute cu carne. Vinete umplute cu carne reteta simpla si delicioasa.

Vinete umplute cu carne
Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel

Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel

Reteta de limba soacrei. Reteta de rulouri de vinete si dovlecel. Limba soacrei reteta de aperitiv cu vinete si dovlecei....

Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise