Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se caleste ceapa, usturoiul si telina, dupa care se adauga si broccoli si se mai caleste 2 minute. Se adauga toate legumele, impreuna cu supa de legume si se pune totul la fiert. Se fierb 10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca.
Cand supa s-a racit se introduce in vasul unui blender, se condimenteaza dupa gust si apoi se mixeaza.
Supa crema se serveste asezonata cu smantana si piper negru proaspat macinat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii