Ingrediente
1 morcov,, 1 ceapa,, 1 telina (nu prea mare), 500 g. mazare,, 250 g. smintina,, 2 linguri faina, , sare, , 100g.branza (telemea de oaie),, 2 felii de bacon,, busuioc pentru ornat
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
1 vot
Mod de preparare
2. Smantana se amesteca cu faina pana se omogenizeaza bine (fara cocoloase) si se pune in supa, dupa ce s-a luat de pe foc. Cand s-a racit, se toarna in blender si se amesteca pana devine o crema. Supa trebuie sa aiba o consistenta groasa.
3. Se rade telemeaua si se pune intr-un bol.
4. Baconul se prajeste putin, se taie fasii si se orneaza supa atat cu baconul prajit, cat si cu frunzulite de busuioc si se presara telemea rasa, in momentul servirii.