autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

SUPA CREMA DE MAZARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg mazare proaspata(sau congelata cand nu am proaspata, eu folosesc Bonduelle=400 g punga), 1 ceapa mai mica sau ceapa verde, 2 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 sau 2 lingurite vegeta cu gust de gaina, 1 legatura patrunjel verde tocat marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

In aproximativ 2 litri de apa punem legumele la fiert taiate rondele (sa fiarba mai repede), imediat adaugam mazarea. Cand legumele sunt fierte, le strecuram, pastram supa rezultata. Mixam bine legumele, apoi le adaugam la supa strecurata, potrivim de sare daca e nevoie, iar deasupra presaram verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA CREMA DE MAZARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de mazare cu crema de branza

Supa de mazare cu crema de branza

Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot,

1 vot    1 comentariu
20 min
Supe de legume
Sopa creme de ervilha (Supa crema de mazare)

Sopa creme de ervilha (Supa crema de mazare)

Intr-o cratita adanca incingem untul si prajim bucatile de usturoi pana incepe sa sticleasca. Adaugam

9 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg mazare proaspata(sau congelata cand nu am proaspata
  • eu folosesc Bonduelle=400 g punga)
  • 1 ceapa mai mica sau ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 sau 2 lingurite vegeta cu gust de gaina
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate

Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de legume si ardei copt Supa crema de legume si ardei copt

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu afumatura si praz