autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

SUPA CREMA DE MAZARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg mazare proaspata(sau congelata cand nu am proaspata, eu folosesc Bonduelle=400 g punga), 1 ceapa mai mica sau ceapa verde, 2 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 sau 2 lingurite vegeta cu gust de gaina, 1 legatura patrunjel verde tocat marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

In aproximativ 2 litri de apa punem legumele la fiert taiate rondele (sa fiarba mai repede), imediat adaugam mazarea. Cand legumele sunt fierte, le strecuram, pastram supa rezultata. Mixam bine legumele, apoi le adaugam la supa strecurata, potrivim de sare daca e nevoie, iar deasupra presaram verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA CREMA DE MAZARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de mazare - de post, la slow cooker Crock-Pot

Supa crema de mazare - de post, la slow cooker Crock-Pot

Tocam marunt ceapa si o punem in vasul aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L DIgital. Adaugam mazarea.

0 voturi    0 comentarii
2h
Slow Cooking
Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso

Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso

Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit

3 voturi    1 comentariu
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg mazare proaspata(sau congelata cand nu am proaspata
  • eu folosesc Bonduelle=400 g punga)
  • 1 ceapa mai mica sau ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 sau 2 lingurite vegeta cu gust de gaina
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu fructe Supa crema de dovleac cu fructe

Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa din frunze verzi de morcov Tradaro