Se fierbe mazarea intr-o craticioara cu apa cu putina sare impreuna cu ceapa si morcovul intregi pana scade apa si s-au inmuiat. Apoi se paseaza cu blenderul. Se adauga putin unt, se orneaza cu lingurita cu smantana si crema portocalie facuta din morcovul fiert separat si pasat apoi cu unt si sare. Se pune in mijloc o frunza de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii