autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de legume

Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
Pentru supa-crema, 1 buchetel de ceapa verde, tocata, 1 cartof mic, curatat si taiat cubulete, 1 catel de usturoi, zdrobit, 500 ml zeama de supa de legume, 300 gr mazare din conserva, 100 ml lapte, 2 lingurite menta tocata, 1 lingurita zahar, zeama de la ½ lamaie, sare si piper, dupa gust, , Pentru biscuiti, 4 biscuiti sarati integrali, 2 lingurite pesto rosso

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit si lasa-le sa fiarba 15-20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat.Pastreaza 2 linguri de mazare iar restul pune-o in cratita cu legume si las-o sa fiarba 4-5 minute.
Ia cratita de pe foc, adauga laptele, menta, zaharul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust apoi toarna totul intr-un blender si paseaza supa pana cand obti o pasta fina.
Penrtu biscuiti, unge 2 biscuiti cu cate 1 lingurita de pesto rosso.Toarna supa in 2 farfurii, presara fiecare farfurie cu 1 lingura mazare pastrata, iar langa aseaza cate 1 biscuite simplu si unul cu pesto rosso.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de loboda rosie cu bors

Ciorba de loboda rosie cu bors

Se spală foarte bine loboda, se aleg frunzele sănătoase (dacă este cazul) și se opărește 2-3

4 voturi    1 comentariu
1h
Supe de legume
SUPA  DE LEGUME

SUPA DE LEGUME

Legumele se curata se spala si se toaca dupa preferinta cuburi sau fasii,intr-o oala se adauga uleiul

20 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru supa-crema
  • 1 buchetel de ceapa verde
  • tocata
  • 1 cartof mic
  • curatat si taiat cubulete
  • 1 catel de usturoi
  • zdrobit
  • 500 ml zeama de supa de legume
  • 300 gr mazare din conserva
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite menta tocata
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de la ½ lamaie
  • sare si piper
  • dupa gust
  • Pentru biscuiti
  • 4 biscuiti sarati integrali
  • 2 lingurite pesto rosso

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume cu fasole verde Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa-crema de topinambur
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania