Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul).
Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se acopera cu apa, se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba domol pana se inmoaie bine mazarea. Se da de pe foc, se lasa sa se raceasca un pic, apoi adaugam avocado taiat marunt, usturoiul feliat, 2-3 crengute de menta verde tocata si sucul de lamaie, apoi dam la blender, dupa ce am scurs din supa in care a fiert mazarea si se adauga cate un pic de supa pana ce obtinem consistenta dorita. Saram si piperam dupa gust.
Se serveste cu boia presarata deasupra si muguri de menta.
Daca se doreste, se adauga si un pic de menta tocata fin.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii