1.Se curata cepele si se taie in 4.
2.Se curata morcovii, cartoful si telina si se taie bucati.
3.Intr-o cratita se pune apa , un cubulet de legume ,legumele curatate si taiate , sare si se fierbe pana cand legumele sunt moi.Se lasa sa se raceasca , apoi supa se pune in blender si se mixeaza.Se adauga ghimbirul, sare dupa gust si smantana .Se amesteca bine, se repune in cratita si se fierbe pana da un clocot.Se ia de pe foc , se repartizeaza in 6 boluri,se orneaza cu patrunjel verde si cate o lingurita de arahide macinate si se serveste cu crutoane.(timp de preparare:40')
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii