1.Se curata cepele si se taie in 4.
2.Se curata morcovii, cartoful si telina si se taie bucati.
3.Intr-o cratita se pune apa , un cubulet de legume ,legumele curatate si taiate , sare si se fierbe pana cand legumele sunt moi.Se lasa sa se raceasca , apoi supa se pune in blender si se mixeaza.Se adauga ghimbirul, sare dupa gust si smantana .Se amesteca bine, se repune in cratita si se fierbe pana da un clocot.Se ia de pe foc , se repartizeaza in 6 boluri,se orneaza cu patrunjel verde si cate o lingurita de arahide macinate si se serveste cu crutoane.(timp de preparare:40')
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii