Se curata morcovii si se crapa in 4. Se curata bucatica de ghimbir si se taie si ea in 2. Se pun morcovii si ghimbirul la fiert intr-un litru de supa (sau 1 litru de apa cu 2 cuburi de pui daca nu aveti supa). Dupa ce au fiert morcovii, se strecoara supa, ghimbirul se arunca, iar morcovii se paseaza. Se adauga supa strecurata, 150 grame de branza topita si 50 de grame de feta si se da la fiert la foc mic. Cand a capatat consistenta unei supe creme, se adauga marul tocat cubulete mici. Se mai lasa la foc 2-3 minute. Se serveste calda cu crutoane. Miorase foarte bine, iar gustul e un pic picant.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii