autor:

emadina

» » Supe de legume

Supa crema de naut

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Ingrediente
300 g naut, 2 morcovi, 1 telina, 2 cepe, 1 capatana usturoi, radacina de patrunjel, pastarnac, 1 legatura de patrunjel, 1 ou, 2 linguri de smantana, boia,sare,piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat cca.24 de h. Se curata de pielite. Apoi se pune la fiert in oala de supa, cu apa si sare. Cand e aproape fiert se adauga legumele taiate cubulete. Dupa ce au fiert toate bine, se scoate ceapa si se arunca iar celelalte legume se pun in blender cu zeama de supa si se paseaza. Se pune apoi la loc in oala si se mai da intr-un clocot.
Se bate bine un ou cu smantana si se adauga peste supa in clocot. Se orneaza cu patrunjel atunci cand se pune in farfurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa-crema de naut si linte

Supa-crema de naut si linte

Se incalzeste zeama de supa de legume pana cand a dat intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se adauga

7 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de naut cu rosii

Supa crema de naut cu rosii

Curatam ceapa, morcovul, telina, cartoful si usturoiul. Toate legumele curatate, mai putin ceapa,

4 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Jeaneta (Chef de cuisine) , 11 martie 2012

    Cand se pune uleiul? La inceput sau la sfarsit?

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Nu aruncati ceapa! Puneti-o in blender, sau, daca vreti sa nu simtiti bucatelele, pasati-o prin sita.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    atentie la titlu,in rest e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g naut
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • radacina de patrunjel
  • pastarnac
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana
  • boia,sare,piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Jeaneta (Chef de cuisine)

Cand se pune uleiul? La inceput sau la sfarsit?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii cu galuste
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide