autor:

emadina

» » Supe de legume

Supa crema de naut

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Ingrediente
300 g naut, 2 morcovi, 1 telina, 2 cepe, 1 capatana usturoi, radacina de patrunjel, pastarnac, 1 legatura de patrunjel, 1 ou, 2 linguri de smantana, boia,sare,piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat cca.24 de h. Se curata de pielite. Apoi se pune la fiert in oala de supa, cu apa si sare. Cand e aproape fiert se adauga legumele taiate cubulete. Dupa ce au fiert toate bine, se scoate ceapa si se arunca iar celelalte legume se pun in blender cu zeama de supa si se paseaza. Se pune apoi la loc in oala si se mai da intr-un clocot.

Se bate bine un ou cu smantana si se adauga peste supa in clocot. Se orneaza cu patrunjel atunci cand se pune in farfurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de gulie si naut la slow cooker Crock-Pot

Supa crema de gulie si naut la slow cooker Crock-Pot

Puneti in vasul aparatului Crock-Pot ceapa tocata marunt, partea alba a prazului taiata rondele si

4 voturi    0 comentarii
3h
Supe de legume
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza,

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Jeaneta (Chef de cuisine) , 11 martie 2012

    Cand se pune uleiul? La inceput sau la sfarsit?

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Nu aruncati ceapa! Puneti-o in blender, sau, daca vreti sa nu simtiti bucatelele, pasati-o prin sita.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    atentie la titlu,in rest e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g naut
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • radacina de patrunjel
  • pastarnac
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana
  • boia,sare,piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Jeaneta (Chef de cuisine)

Cand se pune uleiul? La inceput sau la sfarsit?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii cu busuioc