autor:

emadina

» » Supe de legume

Supa crema de naut

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Ingrediente
300 g naut, 2 morcovi, 1 telina, 2 cepe, 1 capatana usturoi, radacina de patrunjel, pastarnac, 1 legatura de patrunjel, 1 ou, 2 linguri de smantana, boia,sare,piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat cca.24 de h. Se curata de pielite. Apoi se pune la fiert in oala de supa, cu apa si sare. Cand e aproape fiert se adauga legumele taiate cubulete. Dupa ce au fiert toate bine, se scoate ceapa si se arunca iar celelalte legume se pun in blender cu zeama de supa si se paseaza. Se pune apoi la loc in oala si se mai da intr-un clocot.

Se bate bine un ou cu smantana si se adauga peste supa in clocot. Se orneaza cu patrunjel atunci cand se pune in farfurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de naut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de naut cu rosii

Supa crema de naut cu rosii

Curatam ceapa, morcovul, telina, cartoful si usturoiul. Toate legumele curatate, mai putin ceapa,

2 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de legume
Supa crema de gulie si naut la slow cooker Crock-Pot

Supa crema de gulie si naut la slow cooker Crock-Pot

Puneti in vasul aparatului Crock-Pot ceapa tocata marunt, partea alba a prazului taiata rondele si

4 voturi    0 comentarii
3h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Jeaneta (Chef de cuisine) , 11 martie 2012

    Cand se pune uleiul? La inceput sau la sfarsit?

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Nu aruncati ceapa! Puneti-o in blender, sau, daca vreti sa nu simtiti bucatelele, pasati-o prin sita.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    atentie la titlu,in rest e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g naut
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • radacina de patrunjel
  • pastarnac
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana
  • boia,sare,piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Jeaneta (Chef de cuisine)

Cand se pune uleiul? La inceput sau la sfarsit?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci si morcov