supa crema de porumb

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg boabe de porumb
  • 1 lingura faina
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 200 g smantana
  • 1 ou
  • 1 1/2 l supa de legume
  • 1 lingura unt.

Mod de preparare

Se spala porumbul apoi se pune in apa rece sa fiarba. Legumele se curata, se taie bucatele si se inabusa in unt, apoi se fierb.

Dupa ce au fiert, legumele si porumbul se strecoara si se dau prin sita. Se introduce piureul obtinut in supa in care au fiert legumele. Se bate oul, se amesteca cu smantana, se adauga unt si se toarna in supa. Se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise