Se spala porumbul apoi se pune in apa rece sa fiarba. Legumele se curata, se taie bucatele si se inabusa in unt, apoi se fierb.
Dupa ce au fiert, legumele si porumbul se strecoara si se dau prin sita. Se introduce piureul obtinut in supa in care au fiert legumele. Se bate oul, se amesteca cu smantana, se adauga unt si se toarna in supa. Se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii