Supa crema de praz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 fire praz
  • 1 lingura grasime sau unt
  • ½ lingura faina
  • 1 pahar lapte
  • sare

Mod de preparare

Se taie prazul in bucati, se inabusa in grasime, se adauga faina si se stinge cu apa sau cu zeama de zarzavat fiert. Se lasa sa fiarba bine ca sa se poata trece prin sita. Dupa ce s-a trecut prin sita, se subtiaza cu lapte si se mai pune sa clocoteasca foarte putin, apoi se pune se sare. Se adauga putin unt sau margarina si cine doreste si smintina. Se poate pune la fiert fara sa se inabuseasca Se serveste cu piine prajita si brinza rasa pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise