autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de legume

Supa crema de praz

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg praz(partea alba numai)taiat rondele, 1/2 ceasca unt, 1 ceasca faina, 2 cesti supa de pui, 250g smintana, 1 ceasca cartofi fierti ,taiati cubulete, 1 ceasca jambon sau kaizer taiat cubulete si prajit, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe prazul.
Se infierbinta untul intr-o tigaie ,se adauga faina si se rumeneste amestecind,cam 2 min.
Se pune supa aamestecind cu telul pina incepe sa fiarba.
Se da focul mai mic,se adauga smintina,prazul,cartofii si kaizerul (sau jambonul) fara a lasa sa clocoteasca
Deasupra se presara putina parte verde de la praz,tocata
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de brocoli, telina apio si praz, cu bacon

Supa crema de brocoli, telina apio si praz, cu bacon

Se toaca ceapa, prazul si tija de apio marunt si se calesc in putin ulei de masline, apoi se pun

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supã cremã de dovleac si praz

Supã cremã de dovleac si praz

1) Ceapa si usturoiul tocat se cãlesc în uleiul de mãsline. Adaugã cartofi si dovleacul tãiat

4 voturi    5 comentarii
35 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Si eu folosesc mult prazul. Fac des praz umplut. Voi incerca si supa crema.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg praz(partea alba numai)taiat rondele
  • 1/2 ceasca unt
  • 1 ceasca faina
  • 2 cesti supa de pui
  • 250g smintana
  • 1 ceasca cartofi fierti ,taiati cubulete
  • 1 ceasca jambon sau kaizer taiat cubulete si prajit
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa bulgareasca de linte si macrou afumat Supa bulgareasca de linte si macrou afumat

Se toaca morcovul, ardeiul si tija de apio marunt si se pun la fiert impreuna cu lintea rosie intr-un litru de apa. Dupa ce au fiert

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema de ciuperci si legume congelate Supa-crema de ciuperci si legume congelate

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita incapatoare. Se adauga ciupercile si legumele congelate, cartoful taiat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de ciuperci urechi de lemn