1.Se spala si se toaca prazul.
2.Cartofii curatati se taie cubulete.
3.Intr-o cratita, se topeste untul, se adauga prazul si cartofii si se calesc impreuna,apoi se toarna supa de pasare ,apa si verdeata tocata marunt.Se fierbe totul 40 de minute.
4.Se pune supa in blender, apoi se repune in cratita, se sareaza si pipereaza si se lasa sa dea un clocot , pe foc mediu.
5.In supiera se pune smantana proaspata, se freaca cu putina supa , apoi se adauga restul de supa fierbinte si se serveste imediat cu crutoane de paine obisnuite sau cu crutoane de paine unse cu ketch-up si rumenite in unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii