1.Se spala si se toaca prazul.
2.Cartofii curatati se taie cubulete.
3.Intr-o cratita, se topeste untul, se adauga prazul si cartofii si se calesc impreuna,apoi se toarna supa de pasare ,apa si verdeata tocata marunt.Se fierbe totul 40 de minute.
4.Se pune supa in blender, apoi se repune in cratita, se sareaza si pipereaza si se lasa sa dea un clocot , pe foc mediu.
5.In supiera se pune smantana proaspata, se freaca cu putina supa , apoi se adauga restul de supa fierbinte si se serveste imediat cu crutoane de paine obisnuite sau cu crutoane de paine unse cu ketch-up si rumenite in unt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii