autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de carne

Supa crema de pui cu unt de arahide

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 ceasca margarina, 1 ceasca tulpina de telina tocata, 1/3 ceasca ceapa tocata, 750 g supa de pui, 1 lingura faina, 1 ceasca un de arahide (neindulcit!)2 cesti frisca groasa nebatuta

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se soteaza in margarina (sau unt)ceapa si telina cam 5 min.

Se ia de pe foc ,se adauga faina si untul de arahide si se amesteca pina se omogenizeaza . Se adauga supa de pui.

Se reintoarce vasul pe foc si se fierbe 2 min, se inteteste focul si se mai fierbe 10 min.

Se adauga frisca si se mai da un clocot amestecind.

Tip : puteti obtine untul de arahide macinind la risnita electrica boabele de arahide pina devine pasta
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de pui cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supă de pui cu roşii şi tarhon (dietetică)

Supă de pui cu roşii şi tarhon (dietetică)

Bucăţile de pui se curăţă, se spală, se şterg cu un prosop de hârtie şi se pun la fiert

7 voturi    7 comentarii
20 min
Supe de carne
Supa crema cu perisoare de pui

Supa crema cu perisoare de pui

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/4 ceasca margarina
  • 1 ceasca tulpina de telina tocata
  • 1/3 ceasca ceapa tocata
  • 750 g supa de pui
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca un de arahide (neindulcit!)2 cesti frisca groasa nebatuta

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui cu taitei