Supa crema de pui cu unt de arahide

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/4 ceasca margarina
  • 1 ceasca tulpina de telina tocata
  • 1/3 ceasca ceapa tocata
  • 750 g supa de pui
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca un de arahide (neindulcit!)2 cesti frisca groasa nebatuta

Mod de preparare

Intr-un vas se soteaza in margarina (sau unt)ceapa si telina cam 5 min.

Se ia de pe foc ,se adauga faina si untul de arahide si se amesteca pina se omogenizeaza . Se adauga supa de pui.

Se reintoarce vasul pe foc si se fierbe 2 min, se inteteste focul si se mai fierbe 10 min.

Se adauga frisca si se mai da un clocot amestecind.

Tip : puteti obtine untul de arahide macinind la risnita electrica boabele de arahide pina devine pasta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise