autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de carne

Supa crema de pui cu unt de arahide

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
1/4 ceasca margarina, 1 ceasca tulpina de telina tocata, 1/3 ceasca ceapa tocata, 750 g supa de pui, 1 lingura faina, 1 ceasca un de arahide (neindulcit!)2 cesti frisca groasa nebatuta

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se soteaza in margarina (sau unt)ceapa si telina cam 5 min.

Se ia de pe foc ,se adauga faina si untul de arahide si se amesteca pina se omogenizeaza . Se adauga supa de pui.

Se reintoarce vasul pe foc si se fierbe 2 min, se inteteste focul si se mai fierbe 10 min.

Se adauga frisca si se mai da un clocot amestecind.

Tip : puteti obtine untul de arahide macinind la risnita electrica boabele de arahide pina devine pasta
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de pui cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Se spala carnea de pasare (2-3 pulpe de pui,depinde de cantitatea pe care o dorim),se pune intr-o

17 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de limba cu taitei

Supa de limba cu taitei

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

12 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/4 ceasca margarina
  • 1 ceasca tulpina de telina tocata
  • 1/3 ceasca ceapa tocata
  • 750 g supa de pui
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca un de arahide (neindulcit!)2 cesti frisca groasa nebatuta

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele. Punem in vasul Multicooker

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Supa de gaina cu taitei