autor:

Fara foto

» » Supe de carne

supa crema de rosii

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
100 g bulion sau un litru de suc de rosii, 100 g orez, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 ardei gras, 1 lingura de ulei, sare, 1 legatura de patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pune la fiert in 2 litri de apa legumele curatate si taiate la capete in patru. Dupa 5 minute adauga si orezul curatat.

Cand legumele sunt aproape fierte, adauga si rosiile sau bulionul si mai lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi strecoara si paseaza, desfa pasta de legume cu zeama strecurata pana obtii consistenta dorita.

Dupa ce ai stins focul, adauga si uleiul. Serveste cu crutoane si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa crema de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema de rosii la slow cooker

Supa crema de rosii la slow cooker

Punem in vasul ceramic supa de legume, morcovii rasi si ceapa tocata. Decojim rosiile, le taiem si

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Slow Cooking
Supa Crema De Rosii A La Jamie Oliver

Supa Crema De Rosii A La Jamie Oliver

Tocati ceapa, morcovii, telina, si usturoiul apoi caliti in putin ulei de masline. Acoperiti oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g bulion sau un litru de suc de rosii
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba de pui cu taitei