autor:

Fara foto

» » Supe de carne

supa crema de rosii

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
100 g bulion sau un litru de suc de rosii, 100 g orez, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 ardei gras, 1 lingura de ulei, sare, 1 legatura de patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pune la fiert in 2 litri de apa legumele curatate si taiate la capete in patru. Dupa 5 minute adauga si orezul curatat.

Cand legumele sunt aproape fierte, adauga si rosiile sau bulionul si mai lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi strecoara si paseaza, desfa pasta de legume cu zeama strecurata pana obtii consistenta dorita.

Dupa ce ai stins focul, adauga si uleiul. Serveste cu crutoane si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa crema de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)

Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)

Curatati morcovii, cartoful, ceapa, telina si pastarnacul, spalati-le si taiati-le bucati mari. Spalati

11 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume
Supă cremă de roşii

Supă cremă de roşii

Se curăţă şi se taie legumele. Punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm

1 vot    3 comentarii
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g bulion sau un litru de suc de rosii
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui cu taitei