Mod de preparare:
Se fierb morcovii si cartofii. Cand sunt jumatate fierti adaugam ceapa si ardeiul ardeiul si continuam fierberea. Apoi adaugam rosiile decojite si pasate si fierbem totul inca 10 minute. Cand s-au fiert toate, luam supa de pe foc, adaugam frunzele de telina, sarea si uleiul. Apoi, se scot legumele si paseaza cu mixerul, dupa care se rastoarna in zeama din oala. Se poate servi calda sau rece. Cand se pune in farfurie sau in bol, se orneaza cu un strop de smantana si patrunjel verde taiat marunt.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii