Oparim rosiile si le curatam de pielita,apoi le taiem cubulete.Taiem si dovleceii cubulete, iar ceapa,morcovul,telina si pastarnacul le dam pe razatoarea cu gauri mari sau le putem taia cubulete mici.Punem ceapa la calit in oala in care vom face supa.O lasam pe foc pana devine sticloasa.
Adaugam apoi restul de legume, mai putin rosiile,si le lasam pana se inmoaie putin,la foc mic.Adaugam apoi rosiile si dovleceii si completam cu apa.Lasam sa fiarba bine toate legumele.Cand sunt fierte le mixam cu blenderul,la robot sau le dam prin strecuratoare.Le punem din nou la foc si le lasam sa mai dea cateva clocote.Potrivim gustul de sare.La final, adaugam verdeata taiata marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii