Puneti zeama de supa de pui intr-o oala, dati intr-un clocot si lasati pe foc pana zeama se reduce o treime.
Turnati apoi ambele conserve de rosii, dati in clocot, puneti apoi smantana, reduceti focul la minim si fierbeti cam 15 minute.
Mixati apoi amestecul intr-un blender, asezonati cu sare si piper, puneti in boluri si turnati deasupra fiecaruia sos Pesto.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii