Am curatat sfecla de coaja si am taiat-o in bucati mici punand-o la fiert in apa cu putina sare.(bucatile mici vor ajuta la fierberea mai rapida). Rubarba am taiat-o in bucati de 3 cm si am lasat-o sa fiarba in apa cam 3 minute. Am curatat toate legumele, le-am feliat destul de mare si le-am calit in putin ulei. Dupa ce s-a fiert bine sfecla am separat legumele de lichid, pe care l-am adaugat peste legumele sotate. Am lasat sa fiarba totul cam 10 minute, timp in care s-au fiert si cele mai tari legume din oala: morcovul si pastarnacul.Am unit intr-o singura oala totul: sfecla, rubarba, lichidul in care fiersese aceasta si am pasat ingredientele. In functie de consistenta dorita a supei se mai poate adauga sau nu apa. Se poate face chiar un finisaj profesionist trecandu-se supa printr-o sita, dar astfel i se mai pierde din textura legumelor si eu nu as recomanda.
Am ornat farfuria cu o lingura de smantana si patrunjel.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii