Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
550-650 gr. spanac, 60 gr. unt, 2 buc. ceapa, un ou, o lingura faina, un pahar lapte, 2-3 buc. oase, sare, 2 l apa
Dificultate: Medie | Timp: 1h 55 min
Mod de preparare
Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc. Cind zeama clocoteste, se adauga faina bine amastecata cu lapte caldut si spanacul care a fost curatat, spalat bine in mai multe ape si oparit cu apa clocotita si sare. Dupa ce a fiert bine supa 20-30 min. se strecoara si se trece spanacul prin sita. Se amesteca pireul cu zeama si sarea si se aseaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un galbenus. Se adauga untul si patrunjelul tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se topeste untul intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul, aprox.5 minute.Se adauga cartoful
4 voturi
1 comentariu
45 min
Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un
1 vot
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010
Merita incercata !