Intr-un vas adinc se infierbinta o lingurita de ulei si se soteaza spanacul ;se da vasul la o parte de pe foc.
In alt vas se infierbinta restul de ulei si se pune ceapa si concentratul de supa amestecind bine timp de 1 min,avind grija sa nu se arda. Se micsoreaza focul si se pune faina peste ceapa.
Se adauga laptele si se amesteca, lasind sa fiarba pina ce compozitia incepe sa se ingroase.
Se adauga spanacul si se mai fierbe putin.
Se ia de pe foc si se da la mixer . Se repune pe foc sa se incalzeasca si se serveste cu o lingurita de frisca neindulcita deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii