autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de legume

Supa crema de spanac

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
3cesti lapte degresat, 1/8 lingurita nucusoara rasa, 1/8 lingurita piper, 1 lingura ulei, 2 linguri concentrat supa de pui, 1 ceasca ceap tocata, 1/2 kg spanac proaspat ,oparit, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se infierbinta o lingurita de ulei si se soteaza spanacul ;se da vasul la o parte de pe foc.

In alt vas se infierbinta restul de ulei si se pune ceapa si concentratul de supa amestecind bine timp de 1 min,avind grija sa nu se arda. Se micsoreaza focul si se pune faina peste ceapa.

Se adauga laptele si se amesteca, lasind sa fiarba pina ce compozitia incepe sa se ingroase.

Se adauga spanacul si se mai fierbe putin.

Se ia de pe foc si se da la mixer . Se repune pe foc sa se incalzeasca si se serveste cu o lingurita de frisca neindulcita deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema cu chimen si galusti pufoase cu spanac si morcov

Supa crema cu chimen si galusti pufoase cu spanac si morcov

Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert, acoperit de apa cu un praf de sare, lingurita

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Legumele le curățim, le tăiem în bucați mai mari și le punem la fiert în 1-1,5 litri de apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 3cesti lapte degresat
  • 1/8 lingurita nucusoara rasa
  • 1/8 lingurita piper
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri concentrat supa de pui
  • 1 ceasca ceap tocata
  • 1/2 kg spanac proaspat ,oparit
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

2 voturi    1 comentariu
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu chimen si galusti pufoase cu spanac si morcov