autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de legume

Supa crema de spanac

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
3cesti lapte degresat, 1/8 lingurita nucusoara rasa, 1/8 lingurita piper, 1 lingura ulei, 2 linguri concentrat supa de pui, 1 ceasca ceap tocata, 1/2 kg spanac proaspat ,oparit, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se infierbinta o lingurita de ulei si se soteaza spanacul ;se da vasul la o parte de pe foc.

In alt vas se infierbinta restul de ulei si se pune ceapa si concentratul de supa amestecind bine timp de 1 min,avind grija sa nu se arda. Se micsoreaza focul si se pune faina peste ceapa.

Se adauga laptele si se amesteca, lasind sa fiarba pina ce compozitia incepe sa se ingroase.

Se adauga spanacul si se mai fierbe putin.

Se ia de pe foc si se da la mixer . Se repune pe foc sa se incalzeasca si se serveste cu o lingurita de frisca neindulcita deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de dovleac cu spanac

Supa crema de dovleac cu spanac

Curatam si spalam legumele dupa care le taiem in bucatele potrivite. Intr-o oala punem 3 linguri

14 voturi    5 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa crema de broccoli cu spanac

Supa crema de broccoli cu spanac

Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba.Se curata legumele: ceapa,morcovii si cartoful,se

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 3cesti lapte degresat
  • 1/8 lingurita nucusoara rasa
  • 1/8 lingurita piper
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri concentrat supa de pui
  • 1 ceasca ceap tocata
  • 1/2 kg spanac proaspat ,oparit
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de mazare si cartofi cu busuioc