Intr-un vas adinc se infierbinta o lingurita de ulei si se soteaza spanacul ;se da vasul la o parte de pe foc.
In alt vas se infierbinta restul de ulei si se pune ceapa si concentratul de supa amestecind bine timp de 1 min,avind grija sa nu se arda. Se micsoreaza focul si se pune faina peste ceapa.
Se adauga laptele si se amesteca, lasind sa fiarba pina ce compozitia incepe sa se ingroase.
Se adauga spanacul si se mai fierbe putin.
Se ia de pe foc si se da la mixer . Se repune pe foc sa se incalzeasca si se serveste cu o lingurita de frisca neindulcita deasupra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii