Ingrediente
300 gr. de spanac oparit, scurs si tocat, o ceapa curatata si spalata, o legatura de leustean spalat, 700 ml de supa de legume sau de pui, 500 ml de lapte, zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie, o lingura cu ulei, sare, piper macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul.
Adaugam ceapa, amestecam si calim timp de 3 minute.
Punem spanacul, amestecam si calim 2 minute. Turnam supa de legume (sau de pui) si laptele. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si lasam supa de legume sa clocoteasca timp de 5 minute, apoi inchidem aragazul.
Punem treptat zeama de lamaie si gustam de fiecare data.
Adaugam leusteanul in ciorba de spanac, amestecam si condimentam cu sare si piper, daca mai este nevoie.
Acoperim oala cu un capac si lasam supa sa stea minim 10 minute, pentru ca aromele sa se combine.
Servim supa de spanac decorata cu smantana si crutoane.
Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/Kej99JvCHeE
POFTA BUNA!