Se curata si se spala urzicile sub jet de apa, se fierb cam 20 minute, se scot cu spumiera si se lasa sa se scurga bine;
Se caleste ceapa in unt fara sa se rumeneasca, se adauga uleiul, cartoful, supa si se fierb 20 minute;
Se taie cartoful fiert si se mixeaza cu urzicile intr-un blender, se transfera pasta in cratita, se amesteca cu laptele si se amesteca, se potriveste de sare si piper;
Supa crema de urzici se serveste calda, garnisita cu frunze de menta.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii