autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Supe de legume

SUPA CREMA DE URZICI

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
-500 -600 de grame de urzici, - 2 cepe medii, - un catel de usturoi, - o lingura- doua de bulion, - sare sau delicat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Ceapa tocata marunt se pune la fiert in oala cu apa cu sare.

2. Se curata urzicile si se spala bine in cat mai multe ape.

3. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga urzicile, iar dupa ce sunt fierte se trec prin sita si se pun iar la fiert timp de 10-15 minute, timp in care adaug si putin bulion.

4. Cand sunt gata se adauga usturoiul pisat marunt si condimentele.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA CREMA DE URZICI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa Crema de Urzici cu cartofi

Supa Crema de Urzici cu cartofi

- Puneti la foc mediu oala plina de urzici, cu 4 catei de usturoi taiati si o lingura de ulei -

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa - crema de urzici

Supa - crema de urzici

Se spala urzicile in cateva ape cu sare, apoi in cateva ape cu otet. Se pun la fiert in apa cu sare,

2 voturi    1 comentariu
25 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    John , 25 ianuarie 2015

    Poi morcovu ce legătură are dacă sunt întregi și la pasate nu?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

    Ciorba se poate face si lasand urzicile intregi...in cazul acesta se poate pune un morcov taiat rondele, in supa...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -500 -600 de grame de urzici
  • - 2 cepe medii
  • - un catel de usturoi
  • - o lingura- doua de bulion
  • - sare sau delicat

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

John

Poi morcovu ce legătură are dacă sunt întregi și la pasate nu?

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de rosii cu taitei sau flechite