Se spala urzicile in cateva ape cu sare, apoi in cateva ape cu otet. Se pun la fiert in apa cu sare, daca doriti sa folositi zeama de urzici pentru spalat parul sau pentru baut, nu adaugati sare. Se lasa sa dea intr-un clocot, doua, dupa care pune zeama pentru baut sau spalat parul intr-un alt recipient, si se continua prepararea supei. Se adauga cartofii curatati, spalati si ceapa curatata si spalata. Cand sunt fierte si legumele si urzicile, se paseaza, se adauga sare, piper sau concentrat de legume si usturoiul pisat. Supa se serveste fie fierbinte, fie rece, cu suc de lamaie si hrean, cu mamaliga, cu parmezan daca doriti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii