autor:

autor

» » Supe de carne

Supa-crema de varza de Bruxelles

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg varza, 3-4 cepe, 1 lingura faina, 2 lingurite unt, sare, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se alege varza tinara, proaspata si se curata de foile galbene. Se fierbe in apa clocotita varza cu ceapa. Se trece prin sita, se adauga zeama in care au fiert, laptele, faina si sarea. Se mai da un clocot si se serveste cu unt proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema cu varza de Bruxelles

Supa crema cu varza de Bruxelles

Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
SUPA DE PERISOARE cu piept de pui

SUPA DE PERISOARE cu piept de pui

Legumele se taie marunt sau se rad si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Pieptul de

19 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Imi place foarte mult...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place foarte mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Supa cu somon