Zarzavatul,legumele si ceapa curatate se pun la fiert cu apa rece si sare.Cand sunt bine fierte se scurg si se trec prin sita.In vasul in care se va prepera supa setopeste untul,se adauga zarzavatul trecut prin sita si se subtiaza cu zeama in care a fiert.Se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote.Se serveste cu paine prajita si smantana.Cine doreste poate pune si bucatele de branza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii