Se fierb legumele, taiate in bucati mari, in 2 litri de apa cu sare si putin ulei. Cind sint gata, se trec prin sita si se paseaza. Se potriveste de sare, dupa gust. Daca supa nu e suficient de groasa, dupa pasare se mai lasa sa fiarba putin.
Se serveste supa calda sau rece, cu adaos de smintina si patrunjel fin tocat. Nu se adauga smintina decit la masa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii