autor:

autor

» » Supe de legume

Supa-crema din rosii si praz

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 borcan pasta de rosii sau ½ kg rosii proaspete, 100 gr. unt, 2 cepe, partea alba de la 2 fire de praz, 2 linguri pline de faina, 1 litru zeama de carne, 250 gr. smintina, 1 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cepele si prazul curatite, spalate si taiate feliute subtiri, se inabusa cu untul, amestecind tot timpul. Se lasa pina se inmoaie bine legumele. Se adauga rosiile. Se lasa sa fiarba 20 minute, avind grija sa nu se prinda de fund. Se trec prin sita. Se adauga faina. Se amesteca bine. Se toarna zeama de carne, lasind pe foc mic sa fiarba ½ ora. Se amesteca totul. Se mai da un clocot. Se gusta de sare.
Se adauga smintina si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema din rosii si praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de spanac si coaste de miel

Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume
Supa de mazare

Supa de mazare

Morcovii curatati si taiati rondele se calesc impreuna cu ceapa verde in putin ulei pina capata putina

4 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 borcan pasta de rosii sau ½ kg rosii proaspete
  • 100 gr. unt
  • 2 cepe
  • partea alba de la 2 fire de praz
  • 2 linguri pline de faina
  • 1 litru zeama de carne
  • 250 gr. smintina
  • 1 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de rosii cu tagliatelle si chipsuri de parmezan