Supa crema rece de sfecla rosie. Curatati legumele si le tocati în cuburi. Caliti ceapa in ulei pentru 5 minute, apoi adaugati legumele.
-Curățați legumele și le tocați în cuburi;
-Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați.
-Adăugați apa sau supa de pui;
-Adăugați foile de dafin, sare, piper;
-Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute;
-Închideți focul, scoateți foile de dafin;
-Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă;
-Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală;
-Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
-Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii