autor:

BakeUpArtist

» » Supe de legume

Supa crema rece de sfecla rosie

Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 octombrie 2016

Ingrediente
-500 g sfeclă roșie (sau 5 bucăți medii), -2 cartofi medii, -1 morcov, -2 cepe, -1 lingură de ulei, -900 ml de supă de pui sau apă, -2 foi de dafin, -1 linguriță de hrean (proaspăt ras), -sare, -piper, -gelatină (doar dacă doriți textura gelatinoasă, cum am folosit eu dacă nu, o puteți servi pur și simplu în boluri).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

-Curățați legumele și le tocați în cuburi;

-Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați.

-Adăugați apa sau supa de pui;

-Adăugați foile de dafin, sare, piper;

-Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute;

-Închideți focul, scoateți foile de dafin;

-Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă;

-Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală;

-Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.

-Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema rece de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supă cremă de ştevie

Supă cremă de ştevie

Ştevia se opăreşte în apă clocotită cu sare, se scurge bine şi se toacă mare. Într-o cratiţă

0 voturi    0 comentarii
55 min
Supe de legume
Gazpacho cu portocala

Gazpacho cu portocala

Gazpacho este o reţetă spaniolă, o supă cremă rece de roşii, foarte gustoasă şi răcoritoare

0 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • -500 g sfeclă roșie (sau 5 bucăți medii)
  • -2 cartofi medii
  • -1 morcov
  • -2 cepe
  • -1 lingură de ulei
  • -900 ml de supă de pui sau apă
  • -2 foi de dafin
  • -1 linguriță de hrean (proaspăt ras)
  • -sare
  • -piper
  • -gelatină (doar dacă doriți textura gelatinoasă
  • cum am folosit eu dacă nu
  • o puteți servi pur și simplu în boluri).

Raporteaza reteta

Retete
de BakeUpArtist
Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Blat - Se recomandă ca ingredientele să fie reci, pentru ca aluatul să fie mai fraged și

6 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

- Gutuile se spală bine, se taie în sferturi sau pe jumătăți, în funcție de preferințe

0 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri pentru copii
Trufe de Ciocolata

Trufe de Ciocolata

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă

0 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu chipsuri din fulgi de mei Supa crema de linte cu chipsuri din fulgi de mei

Lintea rosie se pune la fiert in 500 ml apa cu un praf de sare si legumele curatate si taiate marunt. Cand sunt fierte, le scurgem de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pui radauteana Ciorba de pui radauteana

Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat fâșii,  apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Borsuri si Ciorbe
Supa Crema de Dovleac