Supa crema rece de sfecla rosie. Curatati legumele si le tocati în cuburi. Caliti ceapa in ulei pentru 5 minute, apoi adaugati legumele.
-Curățați legumele și le tocați în cuburi;
-Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați.
-Adăugați apa sau supa de pui;
-Adăugați foile de dafin, sare, piper;
-Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute;
-Închideți focul, scoateți foile de dafin;
-Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă;
-Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală;
-Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
-Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii