Supa crema rece de sfecla rosie. Curatati legumele si le tocati în cuburi. Caliti ceapa in ulei pentru 5 minute, apoi adaugati legumele.
-Curățați legumele și le tocați în cuburi;
-Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați.
-Adăugați apa sau supa de pui;
-Adăugați foile de dafin, sare, piper;
-Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute;
-Închideți focul, scoateți foile de dafin;
-Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă;
-Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală;
-Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
-Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii