autor:

BakeUpArtist

» » Supe de legume

Supa crema rece de sfecla rosie

Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 octombrie 2016

Ingrediente
-500 g sfeclă roșie (sau 5 bucăți medii), -2 cartofi medii, -1 morcov, -2 cepe, -1 lingură de ulei, -900 ml de supă de pui sau apă, -2 foi de dafin, -1 linguriță de hrean (proaspăt ras), -sare, -piper, -gelatină (doar dacă doriți textura gelatinoasă, cum am folosit eu dacă nu, o puteți servi pur și simplu în boluri).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

-Curățați legumele și le tocați în cuburi;

-Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați.

-Adăugați apa sau supa de pui;

-Adăugați foile de dafin, sare, piper;

-Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute;

-Închideți focul, scoateți foile de dafin;

-Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă;

-Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală;

-Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.

-Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema rece de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu pui by copilou

Supa de legume cu pui by copilou

Se spala bine legumele, apoi se curata si se taie, morcovul si pastarnacul mai mare, iar restul se

33 voturi    13 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • -500 g sfeclă roșie (sau 5 bucăți medii)
  • -2 cartofi medii
  • -1 morcov
  • -2 cepe
  • -1 lingură de ulei
  • -900 ml de supă de pui sau apă
  • -2 foi de dafin
  • -1 linguriță de hrean (proaspăt ras)
  • -sare
  • -piper
  • -gelatină (doar dacă doriți textura gelatinoasă
  • cum am folosit eu dacă nu
  • o puteți servi pur și simplu în boluri).

Raporteaza reteta

Retete
de BakeUpArtist
Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Blat - Se recomandă ca ingredientele să fie reci, pentru ca aluatul să fie mai fraged și

6 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

- Gutuile se spală bine, se taie în sferturi sau pe jumătăți, în funcție de preferințe

0 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri pentru copii
Trufe de Ciocolata

Trufe de Ciocolata

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă

0 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui