Fierbem sunca taiata cubulete folosind 1 litru si jumatate apa , adaugam ceapa taiata marunt, potrivim de sare, adaugam tarhonul taiat marunt, mai adaugam otet daca ne place acrisor, apoi imbunatatim supa cu zdrente. Pt zdrente procedam asa: cele 2 oua le batem bine, le amestecam cu 4 linguri de faina, subtiem cu lapte sau apa pana se obtine un aluat foarte subtire. Se ia cu furculita din acest aluat si se toarna in supa care clocoteste. Se lasa cateva clocote dupa ce am adaugat tot aluatul si gata supica.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii