autor:

ana catalina focsa

» » Supe de carne

Supa cu carne

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 16 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 16 martie 2010

Ingrediente
200 gr de naut, 1 pulpa de pui, 1 bucata de carne de vita cu os, telina, 1 rosie, 1 morcov, 1 praz, sare

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se lasa nautul la inmuiat in apa cu o noapte inainte.Intr-o oala incapatoare pregatim restul ingredientelor.Curatam si spalam bine legumele.Adaugam in oala(eu am folosit oala la presiune pt a scurta timpul )nautul inmuiat,carnea ,si restul legumelor.Se lasa sa dea in clocot si se ia spuma care se formeaza deasupra.Eu adaug sarea intotdeauna la sfarsit.Le las pe foc pana se fierb(la oala la presiune le las 30 minute,la oala normala in jur de 1 ora jumatate).Cand sunt fierte toate ingredientele ,se adauga sare dupa gust,se mai lasa 10 minute si se scot din oala separandu-le.De ex:nautul il folosesc ca felul doi la masa,legumele le pasez deasupra nautului ,formand un sos.Carnea o folosesc pentru o salata boeuf sau o mancam rasol cu mujdei de usturoi.Supa o scurgem si o strecuram bine,sa fie cat mai limpede si o folosim ca primul fel,cu fidea,galuste ...cum va place.Se mai poate congela si folosi la orez,sau alte mancaruri care necesita aceasta supa,in loc de cuburile din comert.Nautul ii da un gust foarte bun si gustos acestei supe.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de cartofi cu carne de porc

Supa de cartofi cu carne de porc

Se taie carnea in cuburi de marime potrivita, asa ca sa intre o data in gura. Se pune intr-o oala

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa de taitei cu carne

Supa de taitei cu carne

Am curatat legumele, le-am spalat apoi intr-o oala am pus apa si cand a dat in clocot,am pus morcovi

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iulie 2011

    O reteta interesanta...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Nu am folosit niciodata naut,dar daca spui tu ca e bun...poate am sa incerc.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

    Carnea o poti manca si cu hrean preparat sau cumparat in borcanase, iar daca pui capacul la oala de la inceput nu este nevoie sa spumuiesti supa. Le pui pe toate odata.Restul e excelent.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Interesant

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Arata bine !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta interesanta...

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii